DomusLift by IGV Group – персонални асансьори

DomusLift® е уникален по рода си продукт в широката гама подемници, предлагани от IGV Group.

DomusLift® е персонален асансьор (домашен асансьор), създаден като алтернативен начин за вертикално придвижване в обществени или частни сгради. Едновременно с това, той е идеално решение за трудноподвижни хора, позволявайки им да се чувстват независими от използването на стълби. DomusLift® е лесен за ползване, много тих и функционален.

Монтажът му отнема кратко време, а самият той не заема много място, което го прави практично решение за вашия собствен дом Захранването на DomusLift® е директно от 230-волтовата електрическа мрежа/като не се изисква изграждане на допълнителна електрическа инсталация/, което го прави изключително икономичен.

DomusLift®  има изчистен дизайн и позволява монтаж в нови или съществуващи сгради. Тази характеристика гарантира оптимално решение с оглед на естетическия вид на всяка постройка (блокове, хотели, къщи, магазини и офиси), без това да нарушава архитектурната ѝ структура. Моля, натиснете ТУК, за да разгледате видовете домашни асансьори / персонални асансьори от марката.
През декември 2010 г., TÜV SÜD, Италия, даде на хидравличната платформа DomusLift® (произведени от IGV Group SpA, Милано, Италия) „Клас А “ за енергийна ефективност, съгласно изискванията на стандарта VDI 4707:2009, част 1 (№  VL207747-C) . Благодарение на характеристиките си  (безшумен, лек и с прецизен дизайн на всички механични и защитни елементи) DomusLift® постигна тази престижна международна цел.

Концепцията на DomusLift® е резултат от философията на компанията, вдъхновена от идеята за енергийна ефективност и еко-съобразност.
В съответствие с тези принципи, DomusLift® използва зелено масло, 100% биоразградимо.

Персонални асансьори (домашни асансьори) DomusLift®:

  • Бърз монтаж
  • 3 години гаранция от производителя
  • Избор от 36 модела, подходящи за всеки интериор / екстериор (може да се монтира както в сградата, така – и на фасадата на същата, без да я нарушава)

Допълнителни възможности, които предлага персоналния асансьор:

  • Пълно дистанционно управление
  • Автоматично отваряне на вратата
  • Гласов синтезатор на дисплея в кабината при спиране по етажите
  • Дисплей в кабината
  • Алармено устройство MOX®,  устройство за директна телефонна връзка с аварийна служба
  • Гонг (звуково устройство по етажите).
DomusLift

DomusLift