Продукция асансьори: DomusLift – според Вашето търсене

DomusLift S – Small

Идеално решение за шахти с нестандартни размери (по-малки от обичайните). Индексът ‘S’ (малки серии) позволява монтирането на DomusLift® дори в много тесни шахти – до 580x550mm.

Този мини-вариант на марката DomusLift® предоставя интериорна естетика благодарение на:

* Стени, направени от един панел, без алуминиев профил;
* Широка гама от покрития: пластмасови, боядисани и неръждаема стомана, ламинат;
* Същата гама аксесоари както при стандартния модел, в зависимост от намалените размери.

DomusLift XL

Благодарение на своите големи по размер кабини – до максимум 1100x1400mm, серията ‘XL’ предлага изобилие от пространство и възможност за по-голяма товароподемност. Елегантните характеристики на Domuslift XL могат да бъдат подобрени благодарение на:
* Панорамни шахти (без стената на която са монтирани направляващите релси);
* Широка гама от покрития: пластмасови, боядисани или от неръждаема стомана, ламинат.

Освен това, има възможност за монтиране на кабина с два входа/двупроходна/, което е пореден принос за повишаване функционалността на серията.

DomusPlat

Хидравлична повдигаща се вертикална платформа до 2 метра.

Управлението ѝ е изключително лесно, благодарение на стандартна бутониера Платформата работи и се захранва с ниско напрежение (24 V).

Възможен е монтаж на механично /ръчно/ отварящи се врати, както подсигуряването им със заключващи механизми. Подовата облицовка на платформа е покрита с материал, осигуряващ стабилност и предотвратяващ хлъзгане.

DomuStair

Предвиден за трудно подвижни хора, гарантира възможността за свободно придвижване, когато наличието на стълби се превърне в проблем. Той е подходящ за всеки вид стълби (прави, извити, външни) и дава възможност на превозвания да бъде седнал по време на изкачването. Предлага уникални решения в зависимост от пространството във Вашия дом и размерите на самото стълбище.

DomusLift Light Touch

Сътрудничеството между IGV и Giugiaro Architettura High-Tech Design позволиха разработването на нова концепция за дизайн на DomusLift®, с цел предоставяне на луксозен и нестандартен вид на помещението. Изискано внимание към детайла чрез иновативната система за осветление и бутон сензорен екран.

Луксозна линия – DomusLift Luxury Collection

Bisazza атмосфери и цветове: луксозната линия на DomusLift® е подобрена благодарение на необичайното приложение на стъклена мозайка, предоставяща невероятен естетически вид на стандартната кабина.
Основната характеристика на тази нова линия, е използването на декориране Bisazza: цветове, атмосфера и специални детайли като част от технологичните елементи. Това е истинската същност на термина „Произведено в Италия”.